Een zonnige voorjaarsbijeenkomst met onze gastheren en gastvrouwen!

18-06-2024
0 reacties

Op maandag 16 juni vond de jaarlijkse voorjaarsbijeenkomst van onze gastheren en gastvrouwen plaats! Een moment om inspiratie en kennis op te doen over bepaalde thema's en plekken in de regio. Maar bovenal, om elkaar weer te ontmoeten! Het was een stralende, zonnige dag! Lees hier meer.

We begonnen de dag bij Belevingscentrum Klingspoor in Klinge. Daar kregen we van onze grensparkgids Eric de Keyzer een woordje uitleg over deze plek en dronken en genoten we van koffie en gebak bij Café De Oude Statie.

Met een twintigtal gastheren en gastvrouwen sprongen we vervolgens op de fiets, om een prachtige route te fietsen over de Koningsdijk naar het Boothuis aan de Grote Geule in Kieldrecht. Daar kregen we een woordje uitleg over deze pas opgeknapte site door gids Raf Cool van Natuurpunt.

We vervolgden onze prachtige fietstocht terug via Meerdonk naar 't Klingspoor. Daar luisterden we alvast naar de eerste presentatie over het favoriete grensparkplekje & streekproduct van gastvrouw Kristien van Paviljoen 't Schor, die in april mee heeft gedaan aan het verkorte traject van de cursus! 

Een sfeervolle, gezellige, leerzame en inspirerende dag waarin nieuwe gastheren- en vrouwen, reeds bestaande gastheren- en vrouwen ontmoetten!

We blikken terug op een prachtige dag en kijken ondertussen uiteraard alweeruit naar de najaarsbijeenkomst!

 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen