Jij komt toch ook?

07-04-2023
0 reacties

Dinsdag 18 april is het alweer zover, de Streekholderbijeenkomst van Grenspark Groot Saeftinghe. Vanaf 18u30 is iedereen welkom in het Jeugdcentrum van Prosperpolder voor een inspirerend avondvullend programma. Oude rot, of nieuw in het grenspark? Op de Streekholderbijeenkomst heeft ieder zijn plek.

Projecten zijn in uitvoering, initiatieven krijgen vorm en ideeën worden verder uitgewerkt. In elke stap van het proces blijven we inzetten op nauwe samenwerking met en tussen onze Streekholders. Wie onze bijeenkomsten al kent inmiddels het klappen van de zweep. Ben je nieuw in het gezelschap, wees gerust, het is hier niet moeilijk om je plekje te vinden. We beginnen als vanouds met een inloopmoment dat vrijwel naadloos overgaat in de het officiëlere gedeelte, waarin het grensparkteam je bijpraat en het vervolg van de avond verder toelicht. Naar inmiddels goede gewoonte organiseren we op een Streekholderbijeenkomst twee rondes met verschillende focussessies. Op die manier kun je zelf kiezen in welk aspect van het grenspark je je verder wil verdiepen. Schrijf je dus snel in voor de Streekholderbijeenkomst en kies de focussessies die het beste aansluiten bij jouw interesses.

We gaan ze hier niet helemaal uit de doeken doen, maar dit keer mogen we rekenen op presentaties over het Masterplan Grensparkhart, de ontwikkeling van de Prosperhoeve, het vervolg van de kersverse Coöperatie Groot Saeftinghe Smaekt, de stand van zaken omtrent het project Versterk de Scheldekust en de Ecologische monitoring van het buitengebied. Allemaal onderwerpen die dieper ingaan op projecten hier in Grenspark Groot Saeftinghe. Schuif je pas aan of heb je interesse om deel uit te gaan maken van de Streekholdergemeenschap, kom dan zeker een kijkje nemen bij de Kennismakingssessie. Hoe kwam het samenwerkingsverband Grenspark Groot Saeftinghe tot stand? Wie zijn de betrokken partijen en waar werken we naartoe? Er is heel wat in beweging in het grenspark, in deze sessie introduceren we het grenspark en schetsen we een overzicht. We hebben het over onze participatieve werking, lichten de verschillende werkgroepen toe en maken je wegwijs op het participatieplatform.

Een heel programma, maar laat je niet ontmoedigen, zoals altijd krijgt het informele een grote rol op de Streekholderbijeenkomst. De Infomarkt en de borrel achteraf leveren vaak de mooiste contacten op. Aarzel dus niet langer en klik op onderstaande link om je in te schrijven. Streekholders van Grenspark Groot Saeftinghe verenigt u!

Marc GF Zaan

 

Schrijf je nu in voor de Streekholderbijeenkomst

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen