Yes!!!

23-11-2022
0 reacties

Samenwerking in alle eigenheid. De afgelopen jaren hebben we deze kernwaarde van het grenspark op alle mogelijke manieren uit proberen dragen. Het vervult ons met trots dat een aantal van onze gastheren de handdoek heeft opgenomen. Wij presenteren u de Coöperatie Grenspark Groot Saeftinghe Smaekt.

Het kon niet uitblijven, de voortekenen stapelden zich al even op, het hing in de lucht… We komen superlatieven tekort om te verbergen hoe verrast we waren door het initiatief van een flinke groep gastvrouwen en -heren van het grenspark om hun lopende samenwerking concreet te maken. Na de eerdere intentieverklaring werden vorige week woensdag de handtekeningen gezet onder de officiële notariële stukken die nodig zijn om een coöperatie op te richten. Perfect timing, nog dezelfde avond kregen de aanwezigen op de Streekholdersbijeenkomst in Prosperpolder de primeur. Geen verrassing dat de presentatie van de hagelnieuwe Coöperatie Grenspark Groot Saeftinghe Smaekt een van de best bezochte focussessies van de avond werd.

Het enthousiasme droop er af tijdens de focussessie. Zowel bij de presenterende gastvrouwen en -heren als bij het publiek. Hoewel het echte werk nu pas kan beginnen, kunnen we toch wel van een vliegende start spreken. We noemen de Zonnetrein en de Boergondische wandelingen om zomaar een paar voorbeelden te geven waar de kerngroep van de nieuwe coöperatie bij betrokken is. De kerngroep, zo noemen de 14 initiatiefnemers het zelf, is pas het begin. De Coöperatie Grenspark Groot Saeftinghe Smaekt is nu al groter dan dat. Met de nodige ondersteuning van buitenaf worden allereerst de puntjes op de i gezet wat betreft de doelstellingen en voorwaarden van de coöperatie. Een solide basis om op verder te werken is een eerste vereiste voor het welslagen van de hele operatie.

Uit de zaal klonken al meteen vragen over de bereikbaarheid van de coöperatie en de aanbiedingen voor de komende feestdagen. Dat gaat misschien nog een beetje te snel, al mag het zeker niet verbazen wanneer een of meerdere van de initiatiefnemers ook deze balletjes opnemen. Voor nu is de solide basis voor de coöperatie de eerste prioriteit, maar wij twijfelen er geen moment aan dat we snel genoeg meer gaan horen van dit spannende initiatief. Want samen maken ze er hier in Grenspark Groot Saeftinghe altijd het beste van.

Marc GF Zaan

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen