Save the date

06-10-2022
0 reacties

Woensdagavond 16 november verzamelen de drijvende krachten achter Grenspark Groot Saeftinghe zich in het jeugdcentrum in Prosperpolder voor een nieuwe Streekholderbijeenkomst. Al het laatste nieuws over het grenspark en zoveel meer. Met bekende en nieuwe gezichten. Ben jij er daar ook een van?

Wie het klappen van de zweep kent, weet dat onze Streekholderbijeenkomsten een frisse mix zijn tussen de meest recente informatie uit het grenspark en informeel bijpraten met tal van streekgenoten. Was je er nog niet eerder bij? Dit is je kans om kennis te maken met de drijvende krachten achter Grenspark Groot Saeftinghe, namelijk jullie, of beter nog, wij allemaal.

Het volledige programma volgt later, temeer daar we zeker ook op zoek zijn naar jullie input. Heb je een onderwerp dat je graag met de groep zou bespreken? Een initiatief dat je met veel liefde wil voorstellen? Al jullie suggesties en idee├źn zijn welkom op onderstaand mailadres. Graag voor zondag 16 oktober.

Dus, save the date, woensdagavond 16 november!

Mail ook jouw suggestie naar het Grensparkteam

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen