Save the date

19-11-2021
0 reacties

Het lijkt bijna een uitnodiging voor een huwelijk, met zo'n titel erboven. Zover willen we niet gaan, maar anderzijds is de verbintenis die we met de Streekholders zijn aangegaan er toch een van samen door dik en dun. Eén grote familie, zo omschrijven we het graag, dus welkom op het familiefeest!

Schrijf het vast in je agenda, donderdag 20 januari 2022 in het Jeugdcentrum in Prosperpolder. Net als jullie volgen ook wij op de voet de laatste ontwikkelingen rond de coronapandemie. Toch hopen we om op de geplande datum met onze streekholders samen te komen voor een blij weerzien of een nadere dan wel nieuwe kennismaking. Het is tijd om de de draad weer echt op te pikken, om Grenspark Groot Saeftinghe samen verder op de kaart te zetten. Met de bestaande groep, maar zeer zeker ook met nieuwe mensen en ideeën.

Bij de opstart van het grenspark waren onze projecten vooral gericht op het parkhart, inmiddels ontplooien zich ook projecten en ontwikkelingen naar de buitenschil van Grenspark Groot Saeftinghe. Daarom dat we deze uitnodiging zoveel breder richten dan voorheen. Gericht op groei en uitbreiding. Organisch en vanzelfsprekend. Alsof de kleinkinderen hun eerste serieuze lief meenemen om te nieuwjaren bij de grootouders. Samen maken we er een groot feest van!

Ben jij er ook bij op 20 januari? Een tijdstip en vastomlijnd programma hebben we nog niet. Houd vooral onze website in de gaten voor het laatste nieuws en meer details over de bijeenkomst.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen