Goesting 'On Tour'

19-10-2021
0 reacties

De Smaak van Waas als verzamelnaam voor de mooiste en vooral lekkerste lokale producten uit het Waasland klinkt inmiddels bekend in de oren. Hoog tijd voor de producenten om met hun waar 'de boer op te gaan'. Daarom presenteert De Smaak van Waas aanstaande zondag 24 oktober de 1e Smaakmarkt.

'Goesting op je bord' is een van de speerpunten van De Smaak van Waas. Hoog tijd dus om al die heerlijkheden samen te brengen op één locatie. Precies daarom vinden we de initiatiefnemers en hun producten aanstaande zondag 24 oktober terug op de 1e Smaakmarkt bij IJshoeve De Boeij in Sint Gillis Waas. Voor iedereen die van lekker eten houdt en die meer wil weten van lokaal geproduceerde lekkernijen. Al die lekkernijen en de bijbehorende verhalen op één plek, daar wil je toch ook bij zijn?

De overlap tussen De Smaak van Waas en Grenspark Groot Saeftinghe is meer dan toevallig. Als grenspark zijn we dan ook maar wat trots om deze 1e Smaakmarkt te kunnen aankondigen en promoten. De producten van de IJshoeve worden deze zondag niet naar achteren geschoven, maar ze delen het podium met onder andere De Arenberghoeve, Het Saeftingherhof, Brouwerij Stanium en ga zo maar verder. Voor de volledige lijst verwijzen we graag naar de website van De Smaak van Waas, voor het volledige genieten verwachten we jullie zondag tussen 13 en 18 uur in groten getale aan de Groenendijk 11 in Sint Gillis Waas. Wij hebben er alvast goesting in!

Naar de website van De Smaak van Waas

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen