Kunstroute Graauw gaat digitaal

Fotografie: Beeldenbank InUlst
11-03-2021
0 reacties

Al jaren is de Kunstroute in Graauw vaste prik op de evenementenkalender van de meest actieve gemeenschap in het grenspark. Afgelopen jaar werd de nieuwe organisatie bruusk on hold gezet door Corona en ook dit jaar steken de maatregelen opnieuw stokken in de wielen. Thank God for the internet...

Op je gemak door het Oost-Zeeuws-Vlaamse dorp slenteren om te genieten van de vele kunstuitingen zit er ook in 2021 dus niet in. Ook in Graauw blijft het nog rustig in april, van oudsher de maand waarin de Kunstroute het dorp overneemt. Als volwaardig alternatief biedt de organisatie nu een virtuele Kunstroute aan. Het zal wat anders aanvoelen, zo vanachter de computer, maar dat zijn we inmiddels ook al wel een beetje gewend. Feit blijft dat maar liefst vijftig kunstenaars dit jaar hun medewerking hebben toegezegd aan de Kunstroute. Schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie, dans, muziek en nog veel meer kunstvormen worden dit jaar virtueel bij elkaar gebracht, om de duizenden bezoekers die normaal gezien afzakken naar Graauw op hun wenken te bedienen.

 

Volg de Facebookpagina van de Kunstroute voor alle informatie

 

 

 

 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen