Streekproductenmarkt INULST

14-08-2020
0 reacties

Dat Grenspark Groot Saeftinghe bol staat van de Streekholders en Grensparkgastheren die een scala aan streekproducten op de markt brengen is geen groot geheim, maar wist u dat er ook twee keer in de maand een streekproductenmarkt wordt georganiseerd waar al die heerlijkheden worden samengebracht?

Elke eerste en derde zaterdag van de maand organiseert de ondernemersvereniging in Hulst samen met de een centrale streekproductenmarkt. Op de eerste zaterdag in de voormalige katholieke kerk van Sint Jansteen van de Holy Spiritus en op de derde zaterdag aan de Nieuwe Bierkaai in Hulst zelf. Van keramiek over schoonheidsproducten tot biologische groenten, op de Streekproductenmarkt is er voor elk wat wils. Altijd uit eigen streek, van de hoogste kwaliteit en natuurlijk tegen eerlijke prijzen. Ook benieuwd wat de Streekproductenmarkt u te bieden heeft? Morgen 15 augustus staan de marktkramen opgesteld aan de Nieuwe Bierkaai in Hulst!

Voor meer informatie over de streekproductenmarkt kunt u terecht op de kalender van dit platform of op de Facebookpagina van de Streekproductenmarkt zelf.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen