Oproep - Gastheren voor Grensparkarrangementen

Fotografie: Theo Baart
18-03-2020
0 reacties

Elders op dit platform verscheen onlangs een interessante oproep van Het Saeftingherhof. Kort maar krachtig zijn ze op zoek naar collega Gastheren die mee willen denken over de ontwikkeling van een gevarieerd aanbod aan arrangementen binnen Grenspark Groot Saeftinghe. Wie doet er mee?

Binnen de grote lijnen van het grenspark zijn er inmiddels een respectabel aantal Grenspark Gastheren actief. Eén van hen, Het Saeftingherhof, neemt nu het initiatief om te inventariseren welke mogelijkheden er zijn om binnen de grote lijnen van het grenspark samen een interessant en gevarieerd aanbod te creëren voor (toekomstige) bezoekers. Denk daarbij aan arrangementen die verschillende initiatieven binnen Grenspark Groot Saeftinghe met elkaar verbinden. Routes, workshops, belevingstochten, kortom alles waarmee het publiek nader kennis kan maken met het rijke aanbod van de drie-eenheid Landbouw, Natuur en Haven. Het Saeftingherhof zoekt specifiek de samenwerking met andere Gastheren, Streekholders en Grenspark Gidsen die net als zij op zoek zijn naar verbinding en verdere ontwikkeling van het aanbod. Met recht een mooi initiatief dat een grote opvolging verdiend.

Meer weten of je meteen aanmelden? Reageer dan via info@saeftinger.com

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen